Anlita Seniorbolagets

Snickare och Hantverkare i Ängelholm

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Björn Sanderberg

Telefon: 010-175 19 14

Anlita Seniorbolagets rutinerade snickare och hantverkare i Ängelholm

Att riva eller resa en vägg kan förändra utseendet och känslan i ett helt hus. Med små metoder kan seniorbolagets snickare i Ängelholm få till stora förändringar. Vad sägs om en ny altan eller ett trädäck att spendera sommarkvällarna på? Seniorbolagets snickare i Ängelholm arbetar med effektivitet och noggrannhet för att dina byggprojekt ska bli så kostnadseffektiva och preciserade som möjligt.

Lång arbetserfarenhet
Kanske har det något med den långa erfarenheten att göra. De flesta av våra anställda har arbetat med snickeri och hantverk i hela sina arbetsliv. Det är därför vi kan kalla oss för Sveriges mest rutinerade arbetslag.

Stora som små jobb
Seniorbolagets snickare och hantverkare i Ängelholm utför stora som små hantverksjobb. Dessutom är det 30% ROT-avdrag för dig som har tillgång till skattereduktion. Så tveka inte om du behöver hjälp där hemma. Gör en förfrågan via hemsidan eller ring oss direkt så skickar vi ut våra seniorer. Genuint hantverk till alla, det erbjuder seniorbolagets snickare och hantverkare i Ängelholm.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: