Anlita Seniorbolagets

Målare i Trelleborg

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Björn Sanderberg

Telefon: 010-175 19 11

Anlita Seniorbolagets rutinerade målare i Trelleborg

Behöver du hjälp av en målare i Trelleborg för att måla om inomhus eller utomhus? Nu kan du anlita en målare från Seniorbolaget i Trelleborg och spara din egen tid till något annat. Vi kan bistå med målare oavsett hur stort eller litet projekt du behöver hjälp med. Dessutom har vi ofta möjlighet att rycka ut med kort varsel.

Lång yrkeserfarenhet
De äldres arbetsglädje och energi lyser igenom och präglar en stor del av arbetet hos våra målare i Trelleborg. Med ett helt arbetsliv från måleribranschen med sig i bagaget besitter de mängder av kunskap, erfarenhet och kompetens som de mer än gärna vill få utlopp för. När du anlitar en målare från Seniorbolaget i Trelleborg kan du känna dig helt trygg med att du blir proffsigt bemött samtidigt som du får den kompetens och arbetskraft som krävs för att slutresultatet ska bli bra. Våra målare arbetar effektivt, snabbt och är noggranna med de små detaljerna som arbetet kräver.

Nöjda kunder – viktigast för oss!
Att du som kund är nöjd med det vi levererar är det viktigaste för oss och den bästa marknadsföringen vi kan få. Därför håller vi alltid vad vi lovar. Kontakta oss på Seniorbolaget i Trelleborg redan idag så berättar vi gärna mer om våra tjänster inom måleri!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: