Anlita Seniorbolagets

Målare i Torsby

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Rolf Nilsson

Telefon: 010-175 19 49

Anlita Seniorbolagets rutinerade målare i Torsby

Är du på jakt efter en målare i Torsby? Seniorbolagets målare utför både stora och små målarjobb, allt efter dina önskemål. Våra målare är avtals- eller ålderspensionärer som trots ett helt yrkesliv inte tröttnat på att arbeta. När seniorerna brinner för sina uppdrag som dessutom är frivilliga bildas en motivation och arbetsglädje som tillsammans med den långa erfarenheten av rutiner, teknik och precision skapar högklassiga resultat.

Enkel lösning
Om du är en person som har svårt att få tummen ur så är det lätt fixat om du bara lyckas ta telefonen och ringa Seniorbolaget. Sedan löser vi allt från inköp av rätt färger till färdigt resultat medan du kan ägna dig åt annat. Lite färg kan faktiskt göra underverk med huset, rummet, köksluckorna eller vad det nu kan vara. Ibland kan det till och med kännas som ett helt nytt rum bara man får en annan färg på väggarna. Så ta möjligheten att öka trivseln i ditt hem, anlita en målare i Torsby från oss på Seniorbolaget. Vi hjälper dig gärna.

Seniorbolagets erfarna seniorer gör jobbet
Det är med andra ord klokt, av flera anledningar, att anlita måleri i Torsby från oss på Seniorbolaget. Med erfarna, kunniga och arbetsvilliga målare ser vi till att få din ommålning gjord så snabbt som möjligt. Med vana händer ordnar våra målare ett resultat som du blir nöjd med, oavsett vilket arbete med målning i Torsby som du är i behov av!

Vi tar både stora och små jobb, vi kommer även med kort varsel. Ta del av Seniorbolagets breda utbud av tjänster du också!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: