Anlita Seniorbolagets

Målare i Nässjö

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Lennart Ljungdahl

Telefon: 010-175 19 19

Anlita Seniorbolagets rutinerade målare i Nässjö

Är det dags att måla om huset eller kanske vill du bara snygga till lite i hemmet? Spara tid enegri och få jobbet gjort med kvalitét genom att anlita en målare från Seniorbolaget i Nässjö.

Lång erfarenhet i bagaget
Vi på Seniorbolaget vill att det ska vara enkelt för dig när du vill ta hjälp av en målare för att fixa till hemma. Dels vill vi att du ska få en person som du kan känna dig helt trygg med i ditt hem samtidigt som det är viktigt att du får den arbetskraft och kompetens som krävs för att utföra arbetet. Våra målare på Seniorbolaget i Nässjö har ett helt liv av arbetslivserfarenhet och kunskap från branschen. De arbetar snabbt, effektivt och noggrannt för att du som kund ska bli nöjd i slutändan. Dessutom gör de jobbet med stor arbetsglädje eftersom de arbetar för att de vill – inte för att de måste.

Vårt mål – nöjda kunder
Vi på Seniorbolaget i Nässjö vet att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen vi kan få. Därför håller vi alltid vad vi lovar och vi kommer gärna med kort varsel om det är önskvärt. Låt de äldres arbetsglädje bli till nytta för alla – ring oss på Seniorbolaget i Nässjö redan idag så berättar vi mer om våra tjänster inom måleri.

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: