Anlita Seniorbolagets

Målare i Ängelholm

För mer information kontakta Seniorbolagets produktionsledare

Björn Sanderberg

Telefon: 010-175 19 14

Anlita Seniorbolagets rutinerade målare i Ängelholm

Välkommen till Seniorbolaget i Ängelholm! Eftersom du klickat dig in på den här sidan antar jag att du är ute efter en duktig målare i Ängelholm som kan utföra dina målarplaner. Du har hamnat helt rätt! Seniorbolagets målare i Ängelholm är rutinerade, äldre arbetare som har goda kunskaper inom målning. Tillika kommer de ut ensamma eller i team beroende på arbetets storlek. Vidare vi stämmer alltid möte med dig innan för att stämma av vad du vill ha uträttat.

Alla typer av måleri
Oavsett om du vill måla båten, huset eller en vägg i sovrummet så hjälper Seniorbolaget dig. Nämligen utför våra målare i Ängelholm stora som små jobb via väl utprövade hantverkstraditioner. När du anlitar en av seniorbolagets målare i Ängelholm kan du känna dig trygg och veta att vi finns nära dig. Vi bemannar alltid våra uppdrag med anställda som bor så nära kund som möjligt.

Små medel ger stora förändringar
Nu är det bara för dig att spåna fritt, vad vill du göra med ditt hem? En ommålning kan förändra mycket. Ett rum kan få en helt ny känsla och stil. Att måla om taket är ett säkert sätt för att ge hela rummet ett rejält lyft. I de allra flesta fall målar man taken vita med en helmatt färg. Ett vitt tak ger en jämn ljusspridning. Du kan naturligtvis välja att tona taket i en kulör som ligger nära väggens. I rum med stor takhöjd kan du skapa en mer ombonad känsla genom att måla taket i en mörkare kulör. Det finns fullt av idéer och möjligheter. Kontakta Seniorbolaget så berättar vi mer!

Var detta inte din närmaste stad?

Seniorbolaget finns på många orter. Här hittar du alla ställen vi finns: